Ervaringen

Ik vind het leuk als cliรซnten hier hun ervaringen delen, dus schroom niet en laat uw ervaringen achter op het prikbord.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
32 berichten.
Marielle uit Leusden heeft geschreven op 16 december 2021 om 18:49
Nadat ik al een paar keer goed was gemasseerd door Saskia, heb ik vandaag genoten van een Mahayana treatment. Wat een heerlijke beleving. Saskia is echt professioneel, heeft hele stevige handen en alles gaat soepel en goed. Je kunt echt merken dat ze het leuk vindt om voor mensen te zorgen. Of het nu een stevige massage is of een treatment je komt altijd ontspannen van de tafel af en ze voorziet je ook van allerlei leuke weetjes en tips. Zeker een aanrader!!โค Groetjes, Marielle
W. Heatley heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 22:10
De Uyuni treatment; wat een heerlijke en magische beleving. Absolute aanrader!
Riรซt uit Leusden heeft geschreven op 8 mei 2021 om 16:21
Al een aantal jaren zorgen de massages van Saskia ervoor dat ik mijn spieren in nek, rug en benen nog enigszins soepel blijven. Dus daarvoor blijf ik zeker komen. Maar nu heeft ze iets nieuws! Treatmens!! Wil je jezelf een kado geven, dan is de Shinshiro echt een aanrader! De andere twee ga ik binnenkort ook maar eens proberen,.
Mathilde heeft geschreven op 13 april 2021 om 21:40
Vandaag een UYUNI ontspanningsmassage gekregen bij Saskia. Heerlijk ! Heel relaxed ! En een hele, lekkere geur....!
Marnel Gankema uit Leusden heeft geschreven op 10 april 2021 om 15:12
Super fijne ontspannende massage. Saskia neemt de tijd en is ook nog eens hartstikke gezellig! De salon is prachtig en er hangt een hele relaxede sfeer,die Saskia zelf trouwens ook uitstraalt!
Chantal uit Leusden heeft geschreven op 8 juli 2020 om 20:24
Hele fijne, ontspannende massages bij Saskia! Helemaal naar eigen wens. Prachtige nieuwe salon en een ontspannen sfeer.
Heidi Hop uit Putten heeft geschreven op 9 oktober 2019 om 13:57
Dinsdagavond een ontspanning massage gehad van 60 minuten. En het was echt genieten. Ging totaal ontspannen de deur weer uit. Ik ga zeker bij je terug komen ๐Ÿ˜
Anja V. ma 30 juli 2018 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:13
sinds ik hier gemasseerd wordt, voel ik zoveel verbetering van mijn klachten. Bijzondere, krachtige massage, soms d.m.v. gebruik van cupping. Geen geaai!
Saskia vr 10 nov 2017 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:13
Afgelopen woensdag een ontspanningsmassage gehad. Saskia heeft rekening gehouden met mijn wensen en de massage was heel prettig om te ondergaan. Helemaal naar wens. Tot de volgende keer, Saskia!
Eliรซtte ma 20 mrt 2017 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:12
Afgelopen zaterdag heeft Saskia in mijn huiskamer een relax massage gegeven aan een groep dames. Het was erg gezellig en relaxed. Leuk dat Saskia zo mee dacht en flexibel was. Zeker het aanbevelen waard!
Martha Wieling wo 08 feb 2017 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:12
Sinds enkele maanden ben ik regelmatig bezoeker van relax en care. Met top tot teen vaste spieren waren in het begin de massages pijnlijk, nu na een aantal proffesionele behandelingen van Saskia worden de spieren steeds losser en de massages relaxter. Ben heel blij dat ik relax en care heb gevonden, Saskia heeft alle aandacht voor haar clienten.
Albert di 13 sept 2016 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:11
In alle rust intakegesprek gevoerd. Producten doorgenomen voordat we begonnen. Er wordt rekening gehouden met je wensen. Heel goede sfeer. Prima naar mijn zin gehad.
Hilda wo 20 apr 2016 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:08
Een heerlijke massage gehad van deskundige Saskia. Mooie salon, keuze uit vele massage-oliรซn en een lekkere verwarmde behandeltafel. Zeker een aanrader!
Johanna zo 22 nov 2015 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:07
Heerlijke ontspanningsmassage gehad in een mooie ruimte van Saskia, die er alles aan doet om het echt een ontspannende ervaring te laten worden. Ze gebruikt lekkere olie, waarvan je zelf de geur mag uitkiezen.
Ineke Westerduin za 31 okt 2015 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:07
Mijn man en ik hebben vanmorgen een duomassage gehad en het was echt hรฉรฉrlijk!!! Zeker voor herhaling vatbaar! En anders komen we om de beurt! Dank je wel lieve Saskia, tot gauw!
Irving Kerkhof vr 25 sept 2015 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:06
Ben niet zo van het maken van reclame maar Saskia Logtenberg die verdiend wat extra aandacht door de aandacht die ze je geeft wanneer je voor een massage komt. Top geregeld; relaxed en ontspannen!
Daphne Goudriaan wo 17 juni 2015 uit Soest heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:05
Heerlijke ontspannende massage in een mooie rustgevende ruimte!!!
Daniรซla Koele za 11 apr 2015 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:05
Heerlijke, echte, rustige, fijne, langzame ontspanningsmassage gehad van Saskia Logtenberg in haar praktijk Relax 'n Care in Leusden (off all places!). Precies zoals bij mij past. Wat een geluk Saskia, dat jij hier jouw praktijk hebt geopend.
Jeannette oudshoorn wo 08 apr 2015 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:03
Net mijn "gewonnen" massage gehad bij Saskia! Wat een lieve vrouw en enthousiast over de producten die zij gebruikt! Het ruikt allemaal even heerlijk! De massage is super bevallen, dus mij zie je zeker terug.
Margreet de Boer wo 25 mrt 2015 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019 om 12:03
Vanavond een ontspanningsmassage gehad, heerlijk!! Ben weer helemaal relaxt, en kom zeker terug!
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik u mee van dienst zijn?