Ervaringen

Ik vind het leuk als cliรซnten hier hun ervaringen delen, dus schroom niet en laat uw ervaringen achter op het prikbord.

Wilt u ook een review op Google plaatsen, dat kan hier.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
35 berichten.
Daniรซla Koele za 11 apr 2015 uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 12:05
Heerlijke, echte, rustige, fijne, langzame ontspanningsmassage gehad van Saskia Logtenberg in haar praktijk Relax 'n Care in Leusden (off all places!). Precies zoals bij mij past. Wat een geluk Saskia, dat jij hier jouw praktijk hebt geopend.
Jeannette oudshoorn wo 08 apr 2015 uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 12:03
Net mijn "gewonnen" massage gehad bij Saskia! Wat een lieve vrouw en enthousiast over de producten die zij gebruikt! Het ruikt allemaal even heerlijk! De massage is super bevallen, dus mij zie je zeker terug.
Margreet de Boer wo 25 mrt 2015 uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 12:03
Vanavond een ontspanningsmassage gehad, heerlijk!! Ben weer helemaal relaxt, en kom zeker terug!
Yvonne Niezen di 17 mrt 2015 uit Amersfoort schreef op 14 mei 2019 om 12:02
Hรฉรฉรฉrlijk !! Gisteren voor de tweede keer geweest, met lekker geurende nieuwe olie gemasseerd, top-uurtje !
Ellen de Leeuw di 03 mrt 2015 schreef op 14 mei 2019 om 12:01
Vanmorgen een uurtje voor mezelf gehad! Een heerlijke ontspanningsmassage, voor herhaling vatbaar. Saskia nogmaals bedankt.
Silvia Broekhuis ma 02 mrt 2015 uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 12:01
Vanmiddag heeft Saskia mij een heerlijke Hot stone massage gegeven. Zeker voor herhaling vatbaar!
Bianca do 26 feb 2015 uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 12:00
Ik heb gisteren een heerlijke hotstone massage gehad! Het was echt even een uurtje genieten, zeker een aanrader! De ruimte is supermooi ingericht en heerlijk warm. Ik kom zeker terug!
Ivanka Moenen do 26 feb 2015 uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 11:59
Ik heb een Hot stone massage gehad en heb het als heerlijk ervaren. Lekker ontspannen en relaxed. Ik zou er bijna van in slaap vallen! Heerlijk gewoon!
Eric Schut uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 11:58
Erg lekker, een uurtje genieten. Een aanrader.
Hennie ter Wal uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 11:58
Hartelijk ontvangst door Saskia. Warme en sfeervolle ruimte. Genoten van een heerlijke ontspannende hotstone massage. Een aanrader voor iedereen die een uurtje voor zichzelf nodig heeft!
Loes Kok uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 11:57
Vandaag heb ik een hotstone massage gehad bij Saskia geweldig kan het iedereen aanbevelen echt een uurtje ontspanning.
Henriette van Ruitenbeek uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 11:57
Super ontspannen kan het iedereen aanraden en ik .....kom gauw weer een keertje langs.
Liesbeth Schreuder uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 11:56
Vanmiddag gebruik gemaakt van de introductiekorting. En wat een goede keuze. Ik heb gekozen voor de ontspanningsmassage en dat is helemaal uitgekomen. Een aanrader en misschien ook leuk om eens cadeau te doen. Ik ga mezelf er zeker nog eens op trakteren.
Willem Bloemendaal uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 11:50
De eerste sportmassage van 1 uur bij Saskia gehad en die is mij uitermate goed bevallen. De ruimte is prettig ingericht en lekker warm, het licht naar wens in te stellen, een zacht muziekje erbij en Saskia doet er alles aan om je op je gemak te stellen en uit te vinden wat voor haar cliรซnt het beste aanvoelt. Zij neemt alle tijd voor je, vraagt regelmatig tussendoor of alles naar wens is en of het niet te hard of te zacht gaat. Na afloop nog gezellig wat gedronken en ik kan iedereen haar behandeling aanraden!
Saskia Logtenberg uit Leusden schreef op 14 mei 2019 om 11:47
Ik vind het leuk als cliรซnten hier hun ervaringen delen, dus schroom niet en laat uw ervaringen achter op het prikbord.
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik u mee van dienst zijn?