Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
32 berichten.
Marielle uit Leusden heeft geschreven op 16 december 2021
Nadat ik al een paar keer goed was gemasseerd door Saskia, heb ik vandaag genoten van een Mahayana treatment. Wat een heerlijke beleving. Saskia is echt professioneel, heeft hele stevige handen en alles gaat soepel en goed. Je kunt echt merken dat ze het leuk vindt om voor mensen te zorgen. Of het nu een stevige massage is of een treatment je komt altijd ontspannen van de tafel af en ze voorziet je ook van allerlei leuke weetjes en tips. Zeker een aanrader!!โค Groetjes, Marielle
Nadat ik al een paar keer goed was gemasseerd door Saskia, heb ik vandaag genoten van een Mahayana treatment. Wat een heerlijke beleving. Saskia is echt professioneel, heeft hele stevige handen en alles gaat soepel en goed. Je kunt echt merken dat ze het leuk vindt om voor mensen te zorgen. Of het nu een stevige massage is of een treatment je komt altijd ontspannen van de tafel af en ze voorziet je ook van allerlei leuke weetjes en tips. Zeker een aanrader!!โค Groetjes, Marielle
W. Heatley heeft geschreven op 13 oktober 2021
De Uyuni treatment; wat een heerlijke en magische beleving. Absolute aanrader!
De Uyuni treatment; wat een heerlijke en magische beleving. Absolute aanrader!
Riรซt uit Leusden heeft geschreven op 8 mei 2021
Al een aantal jaren zorgen de massages van Saskia ervoor dat ik mijn spieren in nek, rug en benen nog enigszins soepel blijven. Dus daarvoor blijf ik zeker komen. Maar nu heeft ze iets nieuws! Treatmens!! Wil je jezelf een kado geven, dan is de Shinshiro echt een aanrader! De andere twee ga ik binnenkort ook maar eens proberen,.
Al een aantal jaren zorgen de massages van Saskia ervoor dat ik mijn spieren in nek, rug en benen nog enigszins soepel blijven. Dus daarvoor blijf ik zeker komen. Maar nu heeft ze iets nieuws! Treatmens!! Wil je jezelf een kado geven, dan is de Shinshiro echt een aanrader! De andere twee ga ik binnenkort ook maar eens proberen,.
Mathilde heeft geschreven op 13 april 2021
Vandaag een UYUNI ontspanningsmassage gekregen bij Saskia. Heerlijk ! Heel relaxed ! En een hele, lekkere geur....!
Vandaag een UYUNI ontspanningsmassage gekregen bij Saskia. Heerlijk ! Heel relaxed ! En een hele, lekkere geur....!
Marnel Gankema uit Leusden heeft geschreven op 10 april 2021
Super fijne ontspannende massage. Saskia neemt de tijd en is ook nog eens hartstikke gezellig! De salon is prachtig en er hangt een hele relaxede sfeer,die Saskia zelf trouwens ook uitstraalt!
Super fijne ontspannende massage. Saskia neemt de tijd en is ook nog eens hartstikke gezellig! De salon is prachtig en er hangt een hele relaxede sfeer,die Saskia zelf trouwens ook uitstraalt!
Chantal uit Leusden heeft geschreven op 8 juli 2020
Hele fijne, ontspannende massages bij Saskia! Helemaal naar eigen wens. Prachtige nieuwe salon en een ontspannen sfeer.
Hele fijne, ontspannende massages bij Saskia! Helemaal naar eigen wens. Prachtige nieuwe salon en een ontspannen sfeer.
Heidi Hop uit Putten heeft geschreven op 9 oktober 2019
Dinsdagavond een ontspanning massage gehad van 60 minuten. En het was echt genieten. Ging totaal ontspannen de deur weer uit. Ik ga zeker bij je terug komen ๐Ÿ˜
Dinsdagavond een ontspanning massage gehad van 60 minuten. En het was echt genieten. Ging totaal ontspannen de deur weer uit. Ik ga zeker bij je terug komen ๐Ÿ˜
Anja V. ma 30 juli 2018 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
sinds ik hier gemasseerd wordt, voel ik zoveel verbetering van mijn klachten. Bijzondere, krachtige massage, soms d.m.v. gebruik van cupping. Geen geaai!
sinds ik hier gemasseerd wordt, voel ik zoveel verbetering van mijn klachten. Bijzondere, krachtige massage, soms d.m.v. gebruik van cupping. Geen geaai!
Saskia vr 10 nov 2017 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Afgelopen woensdag een ontspanningsmassage gehad. Saskia heeft rekening gehouden met mijn wensen en de massage was heel prettig om te ondergaan. Helemaal naar wens. Tot de volgende keer, Saskia!
Afgelopen woensdag een ontspanningsmassage gehad. Saskia heeft rekening gehouden met mijn wensen en de massage was heel prettig om te ondergaan. Helemaal naar wens. Tot de volgende keer, Saskia!
Eliรซtte ma 20 mrt 2017 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Afgelopen zaterdag heeft Saskia in mijn huiskamer een relax massage gegeven aan een groep dames. Het was erg gezellig en relaxed. Leuk dat Saskia zo mee dacht en flexibel was. Zeker het aanbevelen waard!
Afgelopen zaterdag heeft Saskia in mijn huiskamer een relax massage gegeven aan een groep dames. Het was erg gezellig en relaxed. Leuk dat Saskia zo mee dacht en flexibel was. Zeker het aanbevelen waard!

Nieuws:

In onze webshop verkopen we o.a. producten van Treatmentsยฎ, deze producten worden gebruikt in 4 nieuwe Wellness-massages die ook gegeven worden in onze praktijk.


Het is nu ook mogelijk om cadeaubonnen online te bestellen in deย webshop. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens uw afspraak deze producten in de praktijk te kopen of te bestellen.


Corona-maatregelen:

Op de Voorzorg Corona pagina staan onze voorwaarden vermeld!


GRATIS MASSAGE:

Als u een gratis massage wilt verdienen kunt u gebruik maken van de Relax 'n Care Spaarkaart.


Massagepraktijk Relax 'n Care is ook te vinden op: www.massage-info.nl.


Openingstijden

Alleen op afspraak!  

Maandag t/m Vrijdag 9.00 uur โ€“ 21.30 uur

Zaterdag 10.00 uur โ€“ 13.00 uur