Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
30 berichten.
Riรซt uit Leusden heeft geschreven op 8 mei 2021
Al een aantal jaren zorgen de massages van Saskia ervoor dat ik mijn spieren in nek, rug en benen nog enigszins soepel blijven. Dus daarvoor blijf ik zeker komen. Maar nu heeft ze iets nieuws! Treatmens!! Wil je jezelf een kado geven, dan is de Shinshiro echt een aanrader! De andere twee ga ik binnenkort ook maar eens proberen,.
Al een aantal jaren zorgen de massages van Saskia ervoor dat ik mijn spieren in nek, rug en benen nog enigszins soepel blijven. Dus daarvoor blijf ik zeker komen. Maar nu heeft ze iets nieuws! Treatmens!! Wil je jezelf een kado geven, dan is de Shinshiro echt een aanrader! De andere twee ga ik binnenkort ook maar eens proberen,.
Mathilde heeft geschreven op 13 april 2021
Vandaag een UYUNI ontspanningsmassage gekregen bij Saskia. Heerlijk ! Heel relaxed ! En een hele, lekkere geur....!
Vandaag een UYUNI ontspanningsmassage gekregen bij Saskia. Heerlijk ! Heel relaxed ! En een hele, lekkere geur....!
Marnel Gankema uit Leusden heeft geschreven op 10 april 2021
Super fijne ontspannende massage. Saskia neemt de tijd en is ook nog eens hartstikke gezellig! De salon is prachtig en er hangt een hele relaxede sfeer,die Saskia zelf trouwens ook uitstraalt!
Super fijne ontspannende massage. Saskia neemt de tijd en is ook nog eens hartstikke gezellig! De salon is prachtig en er hangt een hele relaxede sfeer,die Saskia zelf trouwens ook uitstraalt!
Chantal uit Leusden heeft geschreven op 8 juli 2020
Hele fijne, ontspannende massages bij Saskia! Helemaal naar eigen wens. Prachtige nieuwe salon en een ontspannen sfeer.
Hele fijne, ontspannende massages bij Saskia! Helemaal naar eigen wens. Prachtige nieuwe salon en een ontspannen sfeer.
Heidi Hop uit Putten heeft geschreven op 9 oktober 2019
Dinsdagavond een ontspanning massage gehad van 60 minuten. En het was echt genieten. Ging totaal ontspannen de deur weer uit. Ik ga zeker bij je terug komen ๐Ÿ˜
Dinsdagavond een ontspanning massage gehad van 60 minuten. En het was echt genieten. Ging totaal ontspannen de deur weer uit. Ik ga zeker bij je terug komen ๐Ÿ˜
Anja V. ma 30 juli 2018 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
sinds ik hier gemasseerd wordt, voel ik zoveel verbetering van mijn klachten. Bijzondere, krachtige massage, soms d.m.v. gebruik van cupping. Geen geaai!
sinds ik hier gemasseerd wordt, voel ik zoveel verbetering van mijn klachten. Bijzondere, krachtige massage, soms d.m.v. gebruik van cupping. Geen geaai!
Saskia vr 10 nov 2017 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Afgelopen woensdag een ontspanningsmassage gehad. Saskia heeft rekening gehouden met mijn wensen en de massage was heel prettig om te ondergaan. Helemaal naar wens. Tot de volgende keer, Saskia!
Afgelopen woensdag een ontspanningsmassage gehad. Saskia heeft rekening gehouden met mijn wensen en de massage was heel prettig om te ondergaan. Helemaal naar wens. Tot de volgende keer, Saskia!
Eliรซtte ma 20 mrt 2017 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Afgelopen zaterdag heeft Saskia in mijn huiskamer een relax massage gegeven aan een groep dames. Het was erg gezellig en relaxed. Leuk dat Saskia zo mee dacht en flexibel was. Zeker het aanbevelen waard!
Afgelopen zaterdag heeft Saskia in mijn huiskamer een relax massage gegeven aan een groep dames. Het was erg gezellig en relaxed. Leuk dat Saskia zo mee dacht en flexibel was. Zeker het aanbevelen waard!
Martha Wieling wo 08 feb 2017 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Sinds enkele maanden ben ik regelmatig bezoeker van relax en care. Met top tot teen vaste spieren waren in het begin de massages pijnlijk, nu na een aantal proffesionele behandelingen van Saskia worden de spieren steeds losser en de massages relaxter. Ben heel blij dat ik relax en care heb gevonden, Saskia heeft alle aandacht voor haar clienten.
Sinds enkele maanden ben ik regelmatig bezoeker van relax en care. Met top tot teen vaste spieren waren in het begin de massages pijnlijk, nu na een aantal proffesionele behandelingen van Saskia worden de spieren steeds losser en de massages relaxter. Ben heel blij dat ik relax en care heb gevonden, Saskia heeft alle aandacht voor haar clienten.
Albert di 13 sept 2016 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
In alle rust intakegesprek gevoerd. Producten doorgenomen voordat we begonnen. Er wordt rekening gehouden met je wensen. Heel goede sfeer. Prima naar mijn zin gehad.
In alle rust intakegesprek gevoerd. Producten doorgenomen voordat we begonnen. Er wordt rekening gehouden met je wensen. Heel goede sfeer. Prima naar mijn zin gehad.
Nieuws:

Webshop:

Relax โ€™n Care heeft nu ook een webshop, in de webshop kunt u heerlijke Treatments producten kopen, tevens hebben wij hele mooie cadeupakketten, kijk snel op de webshop (webshop.relaxncare.nl).

Ook is het mogelijk om uw cadeaubonnen hier te bestellen.

—————————————

Corona-maatregelen:

Er mag weer gemasseerd worden, !

Op de Voorzorg Corona pagina staan onze voorwaarden vermeld!

————————————–

MassageBonnen:

Het is ook mogelijk om een massagebon te kopen!

Maak hiervoor telefonisch een afspraak om deze op te halen, of koop deze als u bij ons bent!

Bestellen via de webshop en opsturen kan ook.

————————————–

Lekker warm in de winter:

Heerlijke verwarmde massagetafels, speciaal voor de wintermaanden.

————————————–

Verschillende technieken:

Tijdens mijn massages maak ik ook regelmatig gebruik van de Cupping Techniek.

————————————–

GRATIS MASSAGE:

Als u een gratis massage wilt verdienen kunt u gebruik maken van de Relax ’n Care Spaarkaart.

————————————–

Massagepraktijk Relax ’n Care is ook te vinden op:

www.massage-info.nl.

Openingstijden

Alleen op afspraak!

 

Maandag t/m Vrijdag

9.00 uur โ€“ 21.30 uur

Zaterdag

10.00 uur โ€“ 13.00 uur