Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Anja V. ma 30 juli 2018 uit Leusden schreef op 14 mei 2019:
sinds ik hier gemasseerd wordt, voel ik zoveel verbetering van mijn klachten. Bijzondere, krachtige massage, soms d.m.v. gebruik van cupping. Geen geaai!
sinds ik hier gemasseerd wordt, voel ik zoveel verbetering van mijn klachten. Bijzondere, krachtige massage, soms d.m.v. gebruik van cupping. Geen geaai!
Saskia vr 10 nov 2017 uit Leusden schreef op 14 mei 2019:
Afgelopen woensdag een ontspanningsmassage gehad. Saskia heeft rekening gehouden met mijn wensen en de massage was heel prettig om te ondergaan. Helemaal naar wens. Tot de volgende keer, Saskia!
Afgelopen woensdag een ontspanningsmassage gehad. Saskia heeft rekening gehouden met mijn wensen en de massage was heel prettig om te ondergaan. Helemaal naar wens. Tot de volgende keer, Saskia!
Eliรซtte ma 20 mrt 2017 uit Leusden schreef op 14 mei 2019:
Afgelopen zaterdag heeft Saskia in mijn huiskamer een relax massage gegeven aan een groep dames. Het was erg gezellig en relaxed. Leuk dat Saskia zo mee dacht en flexibel was. Zeker het aanbevelen waard!
Afgelopen zaterdag heeft Saskia in mijn huiskamer een relax massage gegeven aan een groep dames. Het was erg gezellig en relaxed. Leuk dat Saskia zo mee dacht en flexibel was. Zeker het aanbevelen waard!
Martha Wieling wo 08 feb 2017 uit Leusden schreef op 14 mei 2019:
Sinds enkele maanden ben ik regelmatig bezoeker van relax en care. Met top tot teen vaste spieren waren in het begin de massages pijnlijk, nu na een aantal proffesionele behandelingen van Saskia worden de spieren steeds losser en de massages relaxter. Ben heel blij dat ik relax en care heb gevonden, Saskia heeft alle aandacht voor haar clienten.
Sinds enkele maanden ben ik regelmatig bezoeker van relax en care. Met top tot teen vaste spieren waren in het begin de massages pijnlijk, nu na een aantal proffesionele behandelingen van Saskia worden de spieren steeds losser en de massages relaxter. Ben heel blij dat ik relax en care heb gevonden, Saskia heeft alle aandacht voor haar clienten.
Albert di 13 sept 2016 uit Leusden schreef op 14 mei 2019:
In alle rust intakegesprek gevoerd. Producten doorgenomen voordat we begonnen. Er wordt rekening gehouden met je wensen. Heel goede sfeer. Prima naar mijn zin gehad.
In alle rust intakegesprek gevoerd. Producten doorgenomen voordat we begonnen. Er wordt rekening gehouden met je wensen. Heel goede sfeer. Prima naar mijn zin gehad.
Hilda wo 20 apr 2016 uit Leusden schreef op 14 mei 2019:
Een heerlijke massage gehad van deskundige Saskia. Mooie salon, keuze uit vele massage-oliรซn en een lekkere verwarmde behandeltafel. Zeker een aanrader!
Een heerlijke massage gehad van deskundige Saskia. Mooie salon, keuze uit vele massage-oliรซn en een lekkere verwarmde behandeltafel. Zeker een aanrader!
Johanna zo 22 nov 2015 uit Leusden schreef op 14 mei 2019:
Heerlijke ontspanningsmassage gehad in een mooie ruimte van Saskia, die er alles aan doet om het echt een ontspannende ervaring te laten worden. Ze gebruikt lekkere olie, waarvan je zelf de geur mag uitkiezen.
Heerlijke ontspanningsmassage gehad in een mooie ruimte van Saskia, die er alles aan doet om het echt een ontspannende ervaring te laten worden. Ze gebruikt lekkere olie, waarvan je zelf de geur mag uitkiezen.
Ineke Westerduin za 31 okt 2015 uit Leusden schreef op 14 mei 2019:
Mijn man en ik hebben vanmorgen een duomassage gehad en het was echt hรฉรฉrlijk!!! Zeker voor herhaling vatbaar! En anders komen we om de beurt! Dank je wel lieve Saskia, tot gauw!
Mijn man en ik hebben vanmorgen een duomassage gehad en het was echt hรฉรฉrlijk!!! Zeker voor herhaling vatbaar! En anders komen we om de beurt! Dank je wel lieve Saskia, tot gauw!
Irving Kerkhof vr 25 sept 2015 uit Leusden schreef op 14 mei 2019:
Ben niet zo van het maken van reclame maar Saskia Logtenberg die verdiend wat extra aandacht door de aandacht die ze je geeft wanneer je voor een massage komt. Top geregeld; relaxed en ontspannen!
Ben niet zo van het maken van reclame maar Saskia Logtenberg die verdiend wat extra aandacht door de aandacht die ze je geeft wanneer je voor een massage komt. Top geregeld; relaxed en ontspannen!
Daphne Goudriaan wo 17 juni 2015 uit Soest schreef op 14 mei 2019:
Heerlijke ontspannende massage in een mooie rustgevende ruimte!!!
Heerlijke ontspannende massage in een mooie rustgevende ruimte!!!
Nieuws:

Zichtbaarheid:

Tijdens de markt, en als ik aanwezig ben in de praktijk, staat er nu een mooi opvallend bord voor de deur. Zo ben ik nog makkelijker te vinden.

————————————–

Lekker warm in de winter:

Heerlijk een verwarmde massagetafel, speciaal voor de wintermaanden.

————————————–

Verschillende technieken:

Tijdens mijn massages maak ik ook regelmatig gebruik van de Cupping Techniek.

————————————–

GRATIS MASSAGE:

Als u een gratis massage wilt verdienen kunt u gebruik maken van de Relax ‘n Care Spaarkaart.

————————————–

Massagepraktijk Relax ‘n Care is ook te vinden op www.massage-info.nl.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

9.00 uur โ€“ 21.30 uur

Zaterdag

10.00 uur โ€“ 13.00 uur