Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
32 berichten.
Martha Wieling wo 08 feb 2017 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Sinds enkele maanden ben ik regelmatig bezoeker van relax en care. Met top tot teen vaste spieren waren in het begin de massages pijnlijk, nu na een aantal proffesionele behandelingen van Saskia worden de spieren steeds losser en de massages relaxter. Ben heel blij dat ik relax en care heb gevonden, Saskia heeft alle aandacht voor haar clienten.
Sinds enkele maanden ben ik regelmatig bezoeker van relax en care. Met top tot teen vaste spieren waren in het begin de massages pijnlijk, nu na een aantal proffesionele behandelingen van Saskia worden de spieren steeds losser en de massages relaxter. Ben heel blij dat ik relax en care heb gevonden, Saskia heeft alle aandacht voor haar clienten.
Albert di 13 sept 2016 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
In alle rust intakegesprek gevoerd. Producten doorgenomen voordat we begonnen. Er wordt rekening gehouden met je wensen. Heel goede sfeer. Prima naar mijn zin gehad.
In alle rust intakegesprek gevoerd. Producten doorgenomen voordat we begonnen. Er wordt rekening gehouden met je wensen. Heel goede sfeer. Prima naar mijn zin gehad.
Hilda wo 20 apr 2016 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Een heerlijke massage gehad van deskundige Saskia. Mooie salon, keuze uit vele massage-oliรซn en een lekkere verwarmde behandeltafel. Zeker een aanrader!
Een heerlijke massage gehad van deskundige Saskia. Mooie salon, keuze uit vele massage-oliรซn en een lekkere verwarmde behandeltafel. Zeker een aanrader!
Johanna zo 22 nov 2015 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Heerlijke ontspanningsmassage gehad in een mooie ruimte van Saskia, die er alles aan doet om het echt een ontspannende ervaring te laten worden. Ze gebruikt lekkere olie, waarvan je zelf de geur mag uitkiezen.
Heerlijke ontspanningsmassage gehad in een mooie ruimte van Saskia, die er alles aan doet om het echt een ontspannende ervaring te laten worden. Ze gebruikt lekkere olie, waarvan je zelf de geur mag uitkiezen.
Ineke Westerduin za 31 okt 2015 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Mijn man en ik hebben vanmorgen een duomassage gehad en het was echt hรฉรฉrlijk!!! Zeker voor herhaling vatbaar! En anders komen we om de beurt! Dank je wel lieve Saskia, tot gauw!
Mijn man en ik hebben vanmorgen een duomassage gehad en het was echt hรฉรฉrlijk!!! Zeker voor herhaling vatbaar! En anders komen we om de beurt! Dank je wel lieve Saskia, tot gauw!
Irving Kerkhof vr 25 sept 2015 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Ben niet zo van het maken van reclame maar Saskia Logtenberg die verdiend wat extra aandacht door de aandacht die ze je geeft wanneer je voor een massage komt. Top geregeld; relaxed en ontspannen!
Ben niet zo van het maken van reclame maar Saskia Logtenberg die verdiend wat extra aandacht door de aandacht die ze je geeft wanneer je voor een massage komt. Top geregeld; relaxed en ontspannen!
Daphne Goudriaan wo 17 juni 2015 uit Soest heeft geschreven op 14 mei 2019
Heerlijke ontspannende massage in een mooie rustgevende ruimte!!!
Heerlijke ontspannende massage in een mooie rustgevende ruimte!!!
Daniรซla Koele za 11 apr 2015 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Heerlijke, echte, rustige, fijne, langzame ontspanningsmassage gehad van Saskia Logtenberg in haar praktijk Relax 'n Care in Leusden (off all places!). Precies zoals bij mij past. Wat een geluk Saskia, dat jij hier jouw praktijk hebt geopend.
Heerlijke, echte, rustige, fijne, langzame ontspanningsmassage gehad van Saskia Logtenberg in haar praktijk Relax 'n Care in Leusden (off all places!). Precies zoals bij mij past. Wat een geluk Saskia, dat jij hier jouw praktijk hebt geopend.
Jeannette oudshoorn wo 08 apr 2015 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Net mijn "gewonnen" massage gehad bij Saskia! Wat een lieve vrouw en enthousiast over de producten die zij gebruikt! Het ruikt allemaal even heerlijk! De massage is super bevallen, dus mij zie je zeker terug.
Net mijn "gewonnen" massage gehad bij Saskia! Wat een lieve vrouw en enthousiast over de producten die zij gebruikt! Het ruikt allemaal even heerlijk! De massage is super bevallen, dus mij zie je zeker terug.
Margreet de Boer wo 25 mrt 2015 uit Leusden heeft geschreven op 14 mei 2019
Vanavond een ontspanningsmassage gehad, heerlijk!! Ben weer helemaal relaxt, en kom zeker terug!
Vanavond een ontspanningsmassage gehad, heerlijk!! Ben weer helemaal relaxt, en kom zeker terug!

Nieuws:

In onze webshop verkopen we o.a. producten van Treatmentsยฎ, deze producten worden gebruikt in 4 nieuwe Wellness-massages die ook gegeven worden in onze praktijk.


Het is nu ook mogelijk om cadeaubonnen online te bestellen in deย webshop. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens uw afspraak deze producten in de praktijk te kopen of te bestellen.


Corona-maatregelen:

Op de Voorzorg Corona pagina staan onze voorwaarden vermeld!


GRATIS MASSAGE:

Als u een gratis massage wilt verdienen kunt u gebruik maken van de Relax 'n Care Spaarkaart.


Massagepraktijk Relax 'n Care is ook te vinden op: www.massage-info.nl.


Openingstijden

Alleen op afspraak!  

Maandag t/m Vrijdag 9.00 uur โ€“ 21.30 uur

Zaterdag 10.00 uur โ€“ 13.00 uur