Hotstone Massage

Een hotstone massage is zoals het woord al zegt een massage met ‘hete stenen’ maar een betere omschrijving is warme stenen. De massage wordt gegeven met basaltstenen, welke om en nabij de 45 graden zijn, en warme aromatische olie.

Door de vulkanische oorsprong bevatten deze ‘hot stones’ een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte goed vast kunnen houden.

De hotstones brengen warmte-energie diep in gewrichten en spieren. Deze behandeling bevordert de ontspanning en draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

Een hotstone behandeling werkt heilzaam op vermoeidheid en stress.

Hotstone massage is in de afgelopen jaren erg populair geworden. Dit komt door de weldadige en ontspannende werking van deze massage. Na een hotstone massage heb je een zeer zachte huid, een ontspannen geest, een verbeterde bloedcirculatie en verminderde spanning in de spieren.

Maar een hotstone massage is bovenal puur genieten. 

hotstone / coldstone massage

Deze massage richt zich net als de hotstone massage op de verschillende lichaamsdelen. De combinatie van hotstone- en coldstone massage zorgt voor een heilzame werking die tot diep in het lichaam word ervaren. De energiehuishouding herstelt zich.

De warme en koude stenen worden met dezelfde massagetechnieken wisselend gebruikt. De combinatie van een hotstone- en coldstone massage valt niet uit te leggen, dit moet je echt persoonlijk ervaren.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik u mee van dienst zijn?