Hotstone Massage

Een hotstone massage is zoals het woord al zegt een massage met ‘hete stenen’ maar een betere omschrijving is warme stenen. De massage wordt gegeven met basaltstenen, welke om en nabij de 45 graden zijn, en warme aromatische olie.

Door de vulkanische oorsprong bevatten deze ‘hot stones’ een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte goed vast kunnen houden.

De hotstones brengen warmte-energie diep in gewrichten en spieren. Deze behandeling bevordert de ontspanning en draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

Een hotstone behandeling werkt heilzaam op vermoeidheid en stress.

Hotstone massage is in de afgelopen jaren erg populair geworden. Dit komt door de weldadige en ontspannende werking van deze massage. Na een hotstone massage heb je een zeer zachte huid, een ontspannen geest, een verbeterde bloedcirculatie en verminderde spanning in de spieren.

Maar een hotstone massage is bovenal puur genieten. 

Nieuws:

In onze webshop verkopen we o.a. producten van Treatments®, deze producten worden gebruikt in 4 nieuwe Wellness-massages die ook gegeven worden in onze praktijk.


Het is nu ook mogelijk om cadeaubonnen online te bestellen in de webshop. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens uw afspraak deze producten in de praktijk te kopen of te bestellen.


Corona-maatregelen:

Op de Voorzorg Corona pagina staan onze voorwaarden vermeld!


GRATIS MASSAGE:

Als u een gratis massage wilt verdienen kunt u gebruik maken van de Relax 'n Care Spaarkaart.


Massagepraktijk Relax 'n Care is ook te vinden op: www.massage-info.nl.


Openingstijden

Alleen op afspraak!  

Maandag t/m Vrijdag 9.00 uur – 21.30 uur

Zaterdag 10.00 uur – 13.00 uur