Over de praktijk

In 2015 ben ik gestart met mijn praktijk op de Biezenkamp in Leusden, die bestond uit 1 ruimte met een apart toilet en een open werkblad met wasbak en koelkastje.

Halverwege 2019 kwam onze huidige verhuurder met de vraag of we een ruimte in zijn kantoor op de begane grond wilde huren, na lang wikken en wegen heb ik toen besloten om ervoor te gaan, omdat ik in deze ruimte de mogelijkheden had om verder uit te groeien. Hier kreeg ik de mogelijkheid om 2 behandelkamers te creeren met een aparte wacht/ontvangstruimte met apart toilet, open werkblad en een afgesloten ruimte voor de wasmachine en droger. Tevens kan ik de ontvangsruimte gebruiken om groepslessen babymassage te geven. Helaas is dat door Corona nog niet van de grond gekomen.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik u mee van dienst zijn?