Tapen / Bandageren

Je hebt een blessure gehad en je bent uitbehandeld bij de fysio (voor 95% weer gezond verklaard). Je zou graag weer willen gaan sporten maar je voelt je nog onzeker over de blessure of de plek is nog gevoelig. Dan is het intapen van de aangedane spier of gewricht voor de inspanning een verstandige oplossing.

Er zal eerst een anamnese worden afgelegd en een aantal functietesten worden gedaan. Dit zijn voor de spieren kracht en lengte testen en voor de gewrichten actieve, passieve en onder weerstand bewegingen. Het wordt dan vergeleken met de “andere gezonde zijde”. Ook wordt gekeken naar pijn, bewegingsbeperkingen en bewegingsverloop. Wanneer deze goed zijn kan er een tapeconstructie worden aangelegd om de gevoelige plek te ontlasten of te fixeren tijdens de inspanning.

VOORZORGSMAATREGELEN

Wanneer je naar de praktijk komt voor het intapen van gewricht of spier, zorg dan dat je schoon bent en dat de plek waar de tape moet worden aangelegd vrij is van beharing, scheren dus.

Het is een stukje aangenamer bij het verwijderen van de tape.

Nieuws:

Zichtbaarheid:

Tijdens de markt, en als ik aanwezig ben in de praktijk, staat er nu een mooi opvallend bord voor de deur. Zo ben ik nog makkelijker te vinden.

————————————–

Lekker warm in de winter:

Heerlijk een verwarmde massagetafel, speciaal voor de wintermaanden.

————————————–

Verschillende technieken:

Tijdens mijn massages maak ik ook regelmatig gebruik van de Cupping Techniek.

————————————–

GRATIS MASSAGE:

Als u een gratis massage wilt verdienen kunt u gebruik maken van de Relax ‘n Care Spaarkaart.

————————————–

Massagepraktijk Relax ‘n Care is ook te vinden op www.massage-info.nl.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

9.00 uur – 21.30 uur

Zaterdag

10.00 uur – 13.00 uur